divendres, d’agost 23, 2013

Blu tack


Mira'ns Jack, vam creuar mig país per fer coses grans. I suposo que, encara que ningú sabrà els nostres noms, això vam fer, coses graaaans. Des d'allà no poden veure quina cara fem ni la merda d'hamburguesa de carn de rata freda que ens han portat avui. Creus que pensaran que nosaltres 11 i aquell carallot de l'arquitecte vam aixecar aquest munt de ferralla? Potser també fotografien als pells-roges de l'altra façana, caminant descalços com bestioles. Aquestes coses fan furor entre les mestresses que prenen te amb galetes ara mateix a 800 peus sota els nostres culs. Però potser no dormirien tranquiles sabent que els seus maridets han de fer que treballen en un castell d'acer construit per salvatges que van veure l'acer per primer cop clavat al crani dels seus pares. Tens un cigarret? Aquí dalt em foto els cargolats a dues mans. Crec que sóc el culpable d'aquest cony de calitxa marronosa! Em dones foc també?

Vam creuar el país per fer coses grans, coses grans, Jack. I miran's aquí penjats en aquest refotut aparador, al costat d'aquests dos angelets que també fumen i beuen cervesa! I qui collons pot voler comprar dofins de ceràmica o una llauna de Coca-Cola que balla si piques de mans? Jack, t'asseguro que si arribo a saber que ens hauria de veure així, salto de la biga darrera teu. 

(Relats Conjunts)


2 comentaris:

Joana ha dit...

No sabrem mai quines converses tenien aquests obrers a l'hora d'esmorzar. Segur que estan a l'alçada d'algun filòsof perquè allà a dalt amb la perspectiva, les condicions laborals, l'època i la boira marronosa dón i molt per filosofar.
Una cigarreta'
Molts records Xevi:)

tender epithelium ha dit...

Et llegeixo mentre em desempallego de la xafogor d'asfalt i la boira marronosa amb olor a pluja de la què parles, però me'n quedo una mica. I es queda impregnada a la pell per poder-la ensumar-la de tant en tant, quan m'enyoro...

Parlant d'enyor, et trobo a faltar, astronauta rimador!