dimarts, de maig 25, 2010

Llumetes de colors

Llumetes de colors fan reviure a betzagades la meva fe per la ciencia. Anticossos de cabra modificats per brillar a frequencies d'ona excloents, evitant que el carpaccio de cervell del ratoli mutant cel.lebri una orgia multicolor sense sentit. Un sofisticat aparell alemany (comandat per un pc que no admet accents ni dieresis) organitza els feixos de llum entre lupes i miralls per escombrar el teixit capa a capa, micra a micra. Les parets de l'habitacio son negres. El vermell i el verd sumen groc, un groc bo, un groc cromaticament oposat a la desgracia i tu i jo planifiquem gintonics i llits desfets.


Llumetes de colors t'il.luminen la cara, et perfilen el llavis. Els ulls semblen mes blancs, la sang mes calenta i el tacte dels teus dits decideix a quin ritme pot correr el temps. Mentre el cap prova d'articular frases ensucrades (entre aquestes parets he sentit, despres de molts anys, que no em falta res), les meves mans imaginen les teves calces estripades, l'esclat roent del teu sexe innundant les meves cuixes, la decisio turgent dels teus pits oscil.lant sobre el panell de control, la teva esquena arquejant-se al ritme dels teus gemecs sords, les nostres cares adornades per milions de gotes, gotes blaves, verdes, vermelles i, sobretot, grogues!

3 comentaris:

Look87 ha dit...

blogwalking, nice to meet your blog.
it is a great and good blog.
i hope you can visit my blog, leave your comment and please follow me too.
thanks and friendsgreeting.

tender epithelium ha dit...

LEDs Grocs m'enrevolten controlen cada peça d'un transbordador fil·ligrana i no falla o gairebé no falla ses màquines perfectes Macintosh

joven ha dit...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com