dijous, de març 08, 2007

La clau

És un trosset de metall, no gaire més. No gaire lluent per culpa dels anys canviant de butxaca. Però és la nostra clau, la del nostre nou pis de lloguer!

Posarem un pany nou, i pintura a les parets (un cop de mà serà ben vingut). Mica en mica s'anirà omplint dels nostres mobles, les nostres coses, les nostres vides... Finalment, després de sis anys amunt i avall en autobús i de dos mesos buscant, el Josep, el Ruben i jo ja tenim pis a Barcelona!


Estem a Gràcia i molta gràcia ens farà si ens visiteu. A poder ser porteu una ampolla de vi i moltes ganes de riure (qui vulgui pot portar també Filosofia i música i petons i potser uns formatges per anar picant o unes postres amb molta xocolata). Però no patiu, no tingueu pressa, hi haurà festes perquè tenim molt per cel·lebrar (som amics i anem a viure junts, som joves i la ciutat ens espera, som vius, molt vius!) i tots hi estareu convidats.


Mentrestant només tenia ganes d'explicar-vos que ja tenim LA CLAU.

7 comentaris:

n3fen ha dit...

enhorabona!

Joana ha dit...

Porto ...unes trufes...el dia de la inauguració?... perquè suposo que convidaràs a amics i coneguts/ des :)
Enhorabona!

Cosespetites ha dit...

Et desig (us desig) que la convivència sigui plàcida, i que pogueu gaudir intensament d'aquesta etapa (Quina enveja!!!!!)
Enhorabona

petrus ha dit...

bueno, doncs us haurem de fer una visita!

I M Q ha dit...

aquelles claus que no saben quina porta hauran d'obrir... el paradís de les oportunitats perdudes, amagades rera un pom de llautó, el retorn innocent al joc de les cadires, o la crua realitat de discoteca a les 6, llavors quan només podrà quedar un.

Candela ha dit...

FELICITATS!!!

Jo també a Gràcia!!! però marxaré aviat del barri.

Quina zona? Jo providencia/escorial

sr. sike ha dit...

felicitats nano!

déu ni do la que us espera. Cada dimecres/dijous/divendres/dissabte sopars amb tots nosaltres que ens convidarem sense avisar i totes aquestes coses jeje

i per gràcia!
ole!

posa la direcció no? o un link al mappy!

:P