diumenge, de gener 22, 2006

Llicó sobre el destí núm. 2


Si el destí ens reparteix les cartes
hem d'aprendre a fer trampa.
(És una ordre!)

5 comentaris:

pierre ha dit...

no tin res per dir pero com que vas dir que la gracia es posar algo perque feia ilusió, pues toma ya, parrafada de 4 linies. apa!! :D

B-612 ha dit...

jejeje. Gràcies.

Shard ha dit...

No hi acaba de lligar, però ara m'ha vingut la popular frase d'Einstein: "Déu no juga als dau amb l'univers"... deu ser que juga a les cartes.

bou ha dit...

ostres és veritat, ja no me'n recordava pierre.Dons això:
crec que la foto té alguns errors, ja que a la carta, al meu parer, se li veu un reflex de llum massa gran. Això s'hagues pogut solucionar, tot i que no m'agrada gaire,mitjançant un tractament digital. També utilitzar uns paràmetres de lluminositat més adequats, que haguéssin pogut aminorar la intensitat del flash, haurien ajudat.
Tan el temps d'exposició com l'obertura del diafragma tampoc els trobo òptims.

Ja per últim i en referència al shard: parafrasejant Niels Bohr, rival de l'Einstein de l'època en que es debatia tot això de la relativitat (que és la llei fisica que la gent es pensa més saber, dsp de la de la banyera/eureka): "Einstein no li diguis a Déu el que ha de fer".
Buenu, podria continuar dient xorrades tot el dia, pq no tinc res a fer fins d'aquí tres o quatre setmanes, però paru pq tinc vergonya aliena de mi mateix (pot ser això?)

B-612 ha dit...

JAJAJAJAJA!!! Gràcies`per invertir en el teu temps en el meu blog "a la vieja usanza". Com aquells llaaaaargs emails de xorrades surrealistes "de ayer y de hoy". Posats a fer, jo tb et diré coses.

La foto ja ha estat retocada digitalment. Serà que no es nota! Només m'ha faltat el desenfoque gaussiano. Però vaig pensar que Einsteien, Bohr i Gauss són masses galls per un sol galliner.

Quan Einsteien va dir la frase del Shard no debatien la llei de la relativitat sinó les lleis de la Mecànica Quàntica, que es fonamenta sobre l'estadística.

Tenir vergonya aliena d'un mateix! mmmm Desdoblament de personalitat? O és que oblides que ho has escrit tu i quan ho llegeixes et fa vergonya? Doncs imagina't jo que he penjat algunes fotos en aquest blog...